Pakhuis de Zwijger: Maaltijd van Morgen, over duurzame visserij

Een lekker visje, gevangen in de Noordzee, met een elektrische vissersboot. Duurzame en lokale vis op het bord van Amsterdammers. Hoe krijgen we dat voor elkaar?

Pakhuis de Zwijger: Maaltijd van Morgen, over duurzame visserij

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Deze avond in Pakhuis de Zwijger gaan beleidsmakers, wetenschappers, horecaondernemers, en Hendrik Kramer, de laatste Noordzeevisser van Amsterdam met elkaar in gesprek over duurzame visserij. Uit het Masterplan Duurzame Visserij is in 2015 een pilotschip ontwikkeld, met het idee om een ecologisch en economisch duurzaam verdienmodel te ontwerpen voor de Nederlandse visserijsector.

De vraag: hoe kunnen we de visserijsector verduurzamen, lokale afzet in Amsterdam mogelijk maken en een toekomstbestendig verdienmodel realiseren? staat centraal.

Je kan gratis dit event bijwonen, simpelweg door op de site van Pakhuis de Zwijger te reserveren! Ben je benieuwd naar Hendriks verhaal? Van Amsterdamse Bodem heeft een interview met hem gehouden over duurzaam vissen. Dit is via deze link te lezen!

Terug naar homepage