Het grote verhalen diner: New Metropolis

Tijdens de maandelijkse verhalenavond in New Metropolis kun je luisteren naar meeslepende verhalen verteld door anderen en de kunst van het vertellen leren.

Het grote verhalen diner: New Metropolis

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Houd jij net zoveel van verhalen als van eten, dan is dit dé perfecte avond voor jou. Tijdens de eerste verhalen-avond in New Metropolis van het jaar blik je terug op 2019 en vooruit naar 2020, in samenwerking met Fouad Lakbir en anderen. Tijdens een heerlijk diner kun je luisteren naar verhalen van anderen of je eigen verhaal delen. 

Wat voor verhalen kun je verwachten?

Waargebeurde verhalen, sterke verhalen, reisverhalen, persoonlijke drama’s, volksverhalen, urban legends – alles kan.

Hoe dan?

Er zijn al een aantal ervaren verhalenvertellers voor je uitgenodigd. Zij nemen het voortouw, waarna je welkom bent om zelf jouw verhaal te doen. Maar je mag de avond ook gewoon komen beleven.

Fouad Lakbir

Fouad is storytel-coach en medeoprichter van Shokkin Group Nederland. Samen met Dasha van Amsterdam organiseren ze Verhalen uit Nieuw-West. In een podcast aflevering van Pakhuis de Zwijger kun je luisteren naar het verhaal van Fouad. Samen met Maurice Seleky praten zij over opgroeien in de Kolenkitbuurt, over hoe verhalen pesten kunnen verminderen en over hoe Shokkin Group de ‘inbetweeners’ probeert te bereiken.

Vanwege het speciale karakter van de avond wordt gevraagd je aan te melden via deze link.

Terug naar homepage

09 januari

19:00
NEW METROPOLIS NW
Burgemeester Rendorpstraat 1
1064 EL Amsterdam
Thema:
Event website »
Aanmelden »