Groen Café

Ontmoet je Groen Netwerk op 11 april

Groen Café

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Groen in de stad leeft en veel mensen dragen bij aan een gezonde en groene stad. Het is fijn en nuttig om te weten wie in het groennetwerk zit, waar een ander mee bezig is en hoe je aan financiering, informatie of vrijwilligers komt. Het Groen Café biedt op een laagdrempelige manier plek aan kennismaking en kennis delen.

Veel bezoekers van het Groen Café komen voor informatie over stadslandbouw en de nieuwe gemeentelijke subsidies. Voor Stadslandbouw, groene gevels en daken, Groen in de buurt, groene schoolpleinen en Projectvoorbereiding Collectieve Duurzame Initiatieven kun je bij de gemeente aanvragen indienen om de stad groen, gezonder en duurzamer te maken.

Tijdens het Groen Café van 11 april deelt voorzitter Jack van Lieshout graag zijn ervaringen over het betrekken van de achterban voor je project. Ook volkstuinen, ruimtelijke ordening, geveltuinen en ondernemen zijn hem niet vreemd.

Heb jij daar ook ervaring in of ben je op zoek naar goede tips, kom daarover vertellen zodat je daarmee het Groen Café en de andere initiatiefnemers verder helpt.

Terug naar homepage

11 april

Groen Café
16:00 - 18:00
Cliffordstraat 28hs, Amsterdam
Thema:
Event website »