GLD Community Dag

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Op 18 juni organiseert Green Light District de communitydag met als thema ‘Van denken naar doen’. Woon of werk jij in de Amsterdamse binnenstad? En wil jij je inzetten voor een groene, duurzame en toekomstbestendige buurt maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Kom dan naar de inspiratiemarkt om 9:00 uur op het Walenpleintje.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de communitydag ontdek je meer over vergroenen, verduurzamen en circulariteit. We heten we je met de Green Light District-expo welkom op het Walenpleintje, met fruit van Hollandse bodem aangeboden door Boeren voor Buren! Daarnaast kun je met je duurzame vragen terecht bij onze groene ambassadeurs, en staat het Green Light District-bestuur klaar voor een gesprek. Verder maak je kans op een watersafari met stadsecoloog Kees Dekker, kun je stemmen op een duurzaam initiatief via Centrum Begroot of ontdek hoe jij volgend jaar een financiële kickstart geeft aan je initiatief!

Kortom, een inspirerende ochtend voor en door de community!

Ben jij erbij? We horen graag of je komt. Meld je aan via deze link.

Meer weten over Green Light District? Kom dan ook naar het Green Light Symposium op 16 juni om 10:00 uur in de Waalse Kerk.

Terug naar homepage