Future Food Expo

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

In de foyer van het KIT Theater aan de Linnaeusstraat 2A is t/m 14 augustus de pop up expo Future Food te zien. De tijdelijke tentoonstelling laat zien welke uitdagingen en oplossingen er zijn om iedereen blijvend van goed voedsel te voorzien. Nieuwe technologieën als 3D-geprint voedsel, en boodschappen doen met een VR-bril zijn live te zien op de expo. Je kunt er ook insectensnacks proeven!

De Future Food expo is een initiatief van de stichting LocaLeaves met steun van de gemeente Amsterdam, hogeschool InHolland en VaVersa. “Met deze expo willen we laten zien wat de uitdagingen zijn om ook in de toekomst iedereen te voorzien van gezond en smakelijk voedsel. We laten voedseltechnologieën zien waaraan nu wordt gewerkt, en die je de komende tien jaar in je dagelijkse leven kunt verwachten” zegt Olivier Francescangeli, een van de oprichters van LocaLeaves.

Iedereen is van harte welkom in het KIT Theater (ingang Linnaeusstraat 2A) op donderdagen en vrijdagen van 12:00 tot 18:00, en in het weekeinde van 10:00 tot 16:00. Toegang gratis.

Kijk hier voor meer informatie.

Terug naar homepage