Fermenteren kun je leren!

Fermenteren kun je leren!

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Hou jij ook zo van zuurkool, kimchi of augurken? Allemaal gefermenteerde producten! Het mooie is dat je ook zelf kunt fermenteren en dat is niet alleen heel leuk, maar ook heel makkelijk! Tijdens de gratis workshop 'Fermenteren kun je leren' wordt je meegenomen in de wondere wereld van de smaken, geuren en kleuren van gefermenteerde biologische producten. Fermentatie-expert Moritz Huber leert je alles over het maakproces, wat je nodig hebt, de vele verschillende fermentaties die je kan maken en nog veel meer! De workshop is op maandag 22 november om 20:00 uur en vindt plaats via Zoom.

Je kan heerlijke biologische kimchi of zuurkool kopen in de winkel, maar nog veel leuker is om het zelf te maken! Ga direct aan de slag met de kennis die je hebt opgedaan, zodat jij over een paar weken je eerste gefermenteerde kimchi kan opeten. Uiteraard leer je in de workshop ook over allerlei andere groenten die je kunt fermenteren.

Meld je gratis aan voor de workshop. Je ontvangt in de bevestigingsmail een boodschappenlijstje met alles wat jij nodig hebt om je eigen kimchi te maken.

Wat ga je leren tijdens de workshop?

→ Leer fermenteren van een professional

→ Wat fermenteren precies is en wat je nodig hebt om zelf te gaan fermenteren

→ Hoe je met wat simpele basistechnieken zelf aan de slag kunt met fermenteren

→ Welke groenten zijn geschikt om te fermenteren

→ Waarom je het beste kunt fermenteren met biologische producten

→ Heb je prangende vragen over fermenteren? We beantwoorden ze graag!

Voor wie is de workshop?
De workshop is voor beginners die nog niet veel kennis hebben over fermenteren.

Terug naar homepage