Feestelijke opening van Kombuis

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Pension Homeland staat niet stil! In oktober openden ze stilletjes de deuren van hun eigen winkel ‘Kombuis’. Het assortiment is vol ambachtelijk gemaakte producten en verse delicatessen en patisserie. Hun gevulde doughnut heeft bijvoorbeeld al een eervolle vermelding gekregen in Het Parool!
De winkel heeft door de corona-maatregelen nog geen officiële opening gehad, maar daar komt dit weekend verandering in met een speciale eieren-zoektocht en heerlijke proeverijen!
Om de opening te vieren, bieden ze proeverijen aan van hun nu-al-classics op het menu; allemaal vers, allemaal huisgemaakt. Zo kun je op zaterdag de huisgemaakte charcuterie proeven. Op zondag serveren ze mini-doughnuts en op maandag krijg je een bite-size macaronnetje als je langsloopt op het Marineterrein aan Kattenburgerstraat 7.
Zondag vanaf 10:00 kan er naar eieren worden gezocht. Op de eieren staan bingonummers en met dat nummer kun je bij Kombuis een lekkere prijs komen ophalen. Er is één gouden ei verstopt en als je die vindt, krijg je een prachtige hoofdprijs!
Kijk voor meer info op de facebook-pagina.

Terug naar homepage

03 april

10:00 - 19:30
Kombuis en Pension Homeland
Kattenburglaan 7
Marineterrein
Thema:
Event website »
Aanmelden »