Eten op Rolletjes

Van 16 t/m 18 augustus 2019 komt Eten op Rolletje voor de derde keer naar Purmerend!

Eten op Rolletjes

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Van 16 t/m 18 augustus 2019 komt Eten op Rolletjes voor de derde keer naar Purmerend! Het groene Leeghwaterpark wordt omgetoverd tot openluchtrestaurant. Van jong tot oud kun je komen genieten van al het lekkers wat Eten op Rolletjes te bieden heeft.

Wat kun je verwachten?

  • Foodtrucks
  • Livemuziek & Dj’s
  • Kidsvermaak & straattheater
  • De lekkerste speciaalbiertjes en wijnen

Entree & openingstijden
– Toegang is helemaal gratis.
– De entree van Eten op Rolletjes is te vinden aan Leeghwaterpark 4 ter hoogte van de kinderboederij.
– Kom lopend of met de fiets. Er is namelijk weinig parkeerruimte rondom het het Leeghwaterpark.
– De keukens zijn op vrijdag van 16:00 tot 23:00 geopend. Op zaterdag zijn we open van 13:00 tot 23:00 uur en op zondag van 13:00 tot 22:00 uur.

Bereikbaarheid
Rondom het Leeghwaterpark is weinig parkeermogelijkheid voor auto’s. Kom je met de auto? Gebruik dan een van de omliggende parkeerplekken bij het Leeghwaterbad. Je kunt je fiets parkeren in de aangegeven fietsenstallingen bij de entree.

Betalen
Op het festivalterrein betaal je met breekmunten. Deze zijn bij de kassa’s met PIN en CASH af te rekenen. De munten zijn niet inwisselbaar, maar wel bruikbaar op onze andere festivals.

Glaswerk
Bij je eerste bestelling betaal je een half muntje voor een milieuvriendelijk hard-plastic glas welke je het hele festival kunt gebruiken. Is je glas vies of wil je ander soort glas? Ruil deze bij de bar gratis om voor een schoon of ander exemplaar van dezelfde waarde. Er zit geen statiegeld op het glaswerk. Bewaak je glas dus met je leven ?

Meer info: etenoprolletjes.nl

Bron foto: Eten op Rolletjes

Terug naar homepage