Elixer x BijlmerBios

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Elke donderdag- en zaterdagavond wordt de centrale ruimte van van LOLA omgetoverd tot hét film(t)huis van de Bijlmer. Combineer de film met een driegangendiner of een circulaire daghap bij Elixer. 

De chefs bij Elixer krijgen elke week andere, lokale producten van het moment aangeboden door een paar vaste en een paar wisselende leveranciers. Vissers uit Urk leveren verse Noordzeevis, Slagerij de Wit brengt vlees van Noord-Hollandse boerderijen en van tuinders in en rond Amsterdam krijgen ze seizoensgroenten. Met deze producten bedenken de chefs elke week nieuwe of bijzondere variaties op bourgondische en Hollandse klassiekers.

Kijk voor de filmagenda op de website van de Bijlmerbios. Op zaterdag 12 november speelt de film 'Zee van Tijd', maar er zijn andere opties op andere dagen! Bijlmerbios wil met film inspireren en zo mogelijk aanzetten tot invoelen, nadenken en eventueel meepraten middels nagesprekken. Bijlmerbios vertoond arthouse, docu’s of korte films die –in de meest brede zin van het woord– een relatie hebben met Amsterdam Zuidoost.

Terug naar homepage

12 november

19:45 - 21:30
Egeldonk 50
Amsterdam
Thema:
Event website »