Eigen kookboek voor de Amsterdamse Balkontuin

We gaven 25 Amsterdammers een eigen balkontuin. Met al die zelf verbouwde kruiden en groenten hebben onze balkontuinders de heerlijkste gerechten gemaakt. De lekkerste recepten hebben wij voor jou gebundeld in het Amsterdamse Balkontuin Kookboek

Eigen kookboek voor de Amsterdamse Balkontuin

Het is helaas niet voor iedere Amsterdammer weggelegd, een tuin of een stukje land in de buurt waar je lekker kunt tuinieren en zelf je groenten kunt verbouwen. Gelukkig hebben wij de oplossing: de Amsterdamse Balkontuin. Met deze moestuinbak gaven wij 25 Amsterdammers de mogelijkheid om als een echte tuinder heerlijk in het groen te vertoeven deze zomer, bloemen te planten en eigen groenten en kruiden te verbouwen, gewoon op Amsterdamse bodem.

Met al die groenten hebben onze balkontuinders de heerlijkste gerechten gemaakt. De lekkerste recepten hebben wij voor jou gebundeld in het Amsterdamse Balkontuin Kookboek, die we geheel gratis weggeven! Perfect dus als je nog wat inspiratie kunt gebruiken voor de feestdagen. In dit kookboek vind je niet alleen hoe je het gerecht maakt, we geven je ook handige tips over hoe je de groente het beste kunt verbouwen.

Download hier het Amsterdamse Balkontuin Kookboek

Over de Amsterdamse Balkontuin

De Amsterdamse Balkontuin is een project van Van Amsterdamse Bodem in samenwerking met De Gezonde Stad, Gemeente Amsterdam en De Makkelijke Moestuin. Wil je meer weten over De Amsterdamse Balkontuin? Kijk dan op de website van De Gezonde Stad.