DGTL Festival is op zoek naar stadsboeren!

Innovatief en duurzaam elektronisch festival op de NDSM-werf in Amsterdam

DGTL Festival is op zoek naar stadsboeren!

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

DGTL is voor hun festival, gehouden tijdens paasweekend 2018, op zoek naar stadsboeren die hun cateraars kunnen voorzien van lokale biologische ingrediënten!

DGTL streeft ernaar om als eerste festival van Nederland een volledig circulair voedselaanbod te realiseren. Zero-waste, zero-emission. DGTL is een jaarlijks terugkerend elektronisch muziekfestival gehouden bij de NDSM-werf in Amsterdam, waarin 40.000 bezoekers verspreid over twee dagen en drie nachten worden voorzien van zoveel mogelijk duurzaam voedsel.

DGTL onderscheidt zich van andere festivals op het gebied van technologie, innovatie en duurzaamheid. Duurzaamheid is een kernwaarde van het festival. Samen met de stadsboeren en cateraars wil DGTL de boodschap uitdragen naar bedrijven en overheden met de overtuiging dat een transitie naar een circulair voedselsysteem uitvoerbaar wordt. Voor deze realisatie zoekt DGTL stadsboeren die samen met hen deze boodschap willen uitdragen. Als deelnemende stadsboer kun je onderdeel worden van één van de eerste en grootste circulaire voedselinitiatieven van Nederland.

Gestreefd wordt;

  • De helft van alle gebruikte ingrediënten lokaal in te kopen bij stadsboeren;
  • Zorg te dragen voor een schone grondstofkringloop, waarbij de stadsboeren hoogwaardige compost ontvangen na afloop van het festival.
  • Nieuwe voedselsystemen en voedselbronnen op een innovatieve wijze te presenteren aan onze bezoekers, partners en overheden.

Enthousiast geworden? Neem dan snel een kijkje op de website van DGTL of stuur een mailtje naar romy@dgtl.nl voor meer informatie!

Terug naar homepage

31 maart

DGTL Festival is op zoek naar stadsboeren!
12:00 - 23:00
Tt. Neveritaweg 15
1033 WB, Amsterdam
Thema: , ,
Event website »
Aanmelden »