Denk mee: Gezondere en gelukkigere Amsterdammers

Als voorbereiding op de 3-daagse hackathon in april 2020 kun je mee komen denken en praten. Welke concrete oplossingen jij zou willen zien zodat Amsterdammers gezonder en gelukkiger gaan leven.

Denk mee: Gezondere en gelukkigere Amsterdammers

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Hacking Health Amsterdam organiseert ook dit jaar weer een hackathon. Deze bijeenkomst is een voorbereiding op de Hacking Health Amsterdam 2020, een 3-daagse hackathon waarin zorgprofessionals, designers, programmeurs, patiënten en bewoners met elkaar aan de slag gaan om concrete oplossingen te ontwerpen voor zorg- en gezondheidsvraagstukken in Amsterdam.

Bijeenkomst

Tijdens deze bijeenkomst wordt uitgelegd wat Hacking Health Amsterdam precies is en ga je in gesprek over de huidige zorg- en gezondheidsvraagstukken. Ook is er de mogelijkheid om je aan te melden voor de hackathon in april.

Vraagstukken

Welke zorg- en gezondheidsvraagstukken spelen er in de buurten van Amsterdam? Welke concrete oplossingen zou je willen zien zodat Amsterdammers gezonder én gelukkiger kunnen leven? Op verschillende locaties in Nederland zullen hackathons worden georganiseerd bij ziekenhuizen tijdens hetzelfde weekend. Hier worden technologie, design, ondernemerschap, gezondheid(zorg), patiënten en Amsterdammers samen gebracht. Deelnemers gaan aan de slag met actuele problemen en uitdagingen van patiënten en zorgprofessionals.

Lees meer op de website van Pakhuis de Zwijger.

Terug naar homepage

23 januari

18:30 - 20:30
New Metropolis Nieuw-West
Burgemeester Rendorpstraat 1
1064 EL Amsterdam
Thema:
Event website »
Aanmelden »