De Wilde Chefs op donderdag

Benieuwd naar gerechten uit verschillende culturen met een verhaal? Dan ben je bij de Wilde Chefs aan het juiste adres. Iedere donderdag kun je in The Beach Lokaal in de Garage Notweg aanschuiven.

De Wilde Chefs op donderdag

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Zeven vrouwen met verschillende culturele achtergronden uit de Wildemanbuurt (Osdorp) koken iedere donderdag avond in The Beach Lokaal. Dit doen ze onder de naam 'Wilde Chefs'. Ze koken met liefde en passie en brengen met hun gerechten verschillende werelden bij elkaar. Gerechten die gekookt worden zijn afkomstig uit Turkije, Marokko, Eritrea, Egypte, Pakistan of Curaçao.

The Beach is een organisatie die bestaat uit ontwerpers, kunstenaars en creatievelingen. Het initiatief brengt mensen bij elkaar. Zij willen via sociale projecten de leefomgeving verbeteren van buurtbewoners die vaak in armoede leven. Vaak spreken de buurtbewoners ook gebrekkig Nederlands of zijn ze eenzaam. Tijdens de diners komen mensen uit de hele buurt bij elkaar en iedereen is welkom om aan te schuiven. Mooi voorbeeld is dat veel ouderen die een partner zijn verloren mee eten om mensen te leren kennen. Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Kom eens een kijkje nemen.

Voor €8,- (excl. drank, water is gratis) kun jij mee eten!
Reserveren kan via: wildechefs@thebeach.nu

Foto banner: Steven van Eck

Terug naar homepage

17 april

Iedere donderdag
18:00 - 20:00
The Beach - Notweg 38-K, 1066 LL Amsterdam
(gratis parkeren)
Thema:
Event website »