De Hongerige Stad: De kromkommer salade alstublieft
Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!
Steeds meer consumenten denken na over hun voedsel. Dit doen ze niet alleen als ze thuis eten, maar ook wanneer zij buiten de deur eten. Maar liefst een derde van ons voedsel wordt verspild en de restaurantindustrie is wereldwijd verantwoordelijk voor zo'n 12% van de voedselverspilling.
Hoe deel je een bord efficiënter in en hoe kun je meer winst behalen op inkoop? Hoe kunnen horecaondernemers hier van profiteren en er slim op inspelen zonder de gast te moeten teleurstellen of af te doen aan de tevredenheid en commerciële doelen?
We gaan in gesprek met wetenschappers, experts, ondernemers en professionals over hoe we restaurateurs de tools kunnen geven om duurzamer te opereren.
Sprekers uit het programma:
- Anna de Visser - Amundson: Senior docent en onderzoeker marketing Hotel School The Hague
- Hanneke Muilwijk - Project Manager and Researcher at PBL (Planbureau voor de Leefomgeving)
- Joris Heijnen - Oprichter en Directeur Greendish
- Lydia Croll - Key account manager bij Too Good To Go
- Rudolf Brand - Chef Circl
- Thuisbasis - Circulair restaurant Wibautstraat
Meer informatie over het programma kun je vinden op de pagina van Pakhuis de Zwijger.