De aanmeldingen voor Food100 zijn geopend!

Samen voor een beter voedselsysteem

De aanmeldingen voor Food100 zijn geopend!

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Het voedselsysteem van nu is niet goed genoeg voor de 21ste eeuw. Ongezonde eetgewoonten, verlies aan biodiversiteit, ongelijke machtsverhoudingen en klimaatopwarming zijn slechts een greep uit de enorme hoeveelheid ongewenste gevolgen van een groeiende wereldbevolking en de noodzaak deze goedkoop te voeden. Gelukkig staan er mensen op die geloven in beter en eerlijker eten en drinken voor iedereen. Zonder hen geen verandering. Daarom wil Food100 hen aanmoedigen en een podium bieden.

Jaarlijks stelt een onafhankelijke jury een lijst samen van de gevestigde leiders en aanstormende talenten uit de gehele voedselketen. We hebben namelijk de jonge én de oudere generatie nodig voor verandering. De Food100 bestaat daarom uit 50 changemakers van onder de 30 jaar en 50 gamechangers van boven de 30 jaar. Door deze mensen een podium te bieden en de lijst publiekelijk te maken, hebben de voedselveranderaars op en buiten de lijst de mogelijkheid om met elkaar nog meer impact te maken.

Vind je dat er iemand mist op de lijst? Je kan zelf ook mensen aandragen! Tot 31 mei heb je de tijd om iemand aan te melden als voedselheld van 2021.

Terug naar homepage

30 mei

Meld voedselhelden voor de Food100 aan!
00:00
Thema:
Event website »
Aanmelden »