Coffee To Stay Lancering

#doeikoffie

Coffee To Stay Lancering

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Deze week is het fairtrade week! Samen met Klimaatexpert opent Max Havelaar daarom een bijzondere pop-up koffiebar op Amsterdam CS.

Nederland is een echt koffieland. Dagelijks drinken we gezamenlijk zo’n 50 miljoen kopjes koffie weg. Meer dan elk ander land in Europa. Toch is onze koffiecultuur niet vanzelfsprekend! Klimaatverandering bedreigt koffieproductie wereldwijd. Om daar iets aan te doen opent klimaatexpert en RTL weerman Reinier van den Berg voor 1 week zijn eigen koffiebar. Voor koffie met toekomst.

Kom naar opening van de Coffee to Stay- pop-up bar op Amsterdam Centraal en ontdek hoe jij jouw bakkie troost in de toekomst veilig kunt stellen!

Op woensdag 1 november wordt de pop-up bar feestelijk geopend door Reinier van den Berg en wethouder Abdeluheb Choho. Kom tussen 8:00 en 10:00uur langs voor een extra lekker kopje 'Coffee to Stay' koffie, cappuccino of latte, muziek van Baragan en bezoek de koffiebioscoop waar de film van de Climate Academy wordt vertoond, inclusief mini-expositie!

Kijk voor meer info over deze limited edition koffie ook op www.coffeetostay.nl en praat mee via #doeikoffie.

Geen tijd op 1 november? De Coffee to Stay-bar is ook na de opening nog open tot en met 5 november.

Kijk voor meer informatie ook op coffeetostay.nl

Terug naar homepage

01 november

Coffee To Stay Lancering
08:00 - 10:00
Stationsplein 39E, 1012 AB Amsterdam
Thema: , , ,
Event website »
Aanmelden »