C-Bèta Food: Impact voedselkeuzes, thuis & op het werk!

C-Bèta organiseert op 16 oktober 2019, op Wereldvoedseldag, het evenement C-Bèta Food: de impact van voedselkeuzes, thuis en op het werk.

C-Bèta Food: Impact voedselkeuzes, thuis & op het werk!

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Op 16 oktober is het Wereldvoedseldag en organiseert C-Bèta het evenement C-Bèta Food: de impact van voedselkeuzes, thuis & op het werk. Hier heb jij de mogelijkheid om meer te leren over de impact van jouw voedselkeuzes. C-Bèta zorgt ervoor dat jij direct aan de slag kunt om een bijdrage te leveren aan het welzijn van onze planeet voor huidige en toekomstige generaties. Wil je weten hoe jij een positief verschil kunt maken?

Ongeveer dertig procent van ons voedsel wordt verspild en ons huidige voedselsysteem is belastend voor het klimaat en milieu. Als de hele wereld zou leven zoals de gemiddelde Nederlander van nu, zouden er maar liefst 3,5 aardes extra nodig zijn. Dit kan zo niet langer! Door de manier waarop wij voedsel produceren en consumeren te verduurzamen kunnen wij een positieve bijdrage leveren, zodat de aarde nog leefbaar is voor toekomstige generaties.

Daarom organiseert C-Bèta op 16 oktober aanstaande, op Wereldvoedseldag, het evenement C-Bèta Food: de impact van voedselkeuzes, thuis & op het werk. Als aanjager van en experimenteerplek voor de circulaire economie presenteert C-Bèta samen met inspirerende sprekers, regionale partners en lokale producenten een middag voor iedereen die op zoek is naar concrete handvatten om impact te maken. Daarnaast een ultieme gelegenheid om te netwerken met het bedrijfsleven uit de regio én mee te denken met een praktijkcase van HMSHost, de food & beverage exploitant van Schiphol.

Programma :

  • 15.00 Inloop - drink & bite
  • 15.15  Welkom door C-Bèta
  • 15.20 Saskia Mulder - De verborgen (voedsel) impact
  • 15.45 Break-out
  • 15.50 Thomas Luttikhold - Wastewatchers
  • 16.20 HMSHost - praktijkcase & brainstorm
    17.00 Borrel & hapje door hoofdcateraar Karma Kartel

Terug naar homepage