Buurtborrel in de Buurtsalon

Op vrijdag 25 oktober organiseert Het Tropenmuseum een gratis buurtborrel in de Buurtsalon. Er is livemuziek met een borrel en catering uit de buurt. Iedereen is welkom dus neem vooral vrienden/familie mee.

Buurtborrel in de Buurtsalon

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Open mic

Hou jij van zingen, schrijven, dichten, dansen of heb je iets anders wat je graag zou willen delen met het publiek? Het kan allemaal tijdens de open mic. Als je leuke ideeën hebt voor de Buurtsalon dan is het mogelijk om die voor te dragen. Voor alle ondernemers onder ons is er ook nog ruimte voor het organiseren van een creatieve workshop, een boekenclub of een andere leuke activiteit. Je ideeën kun je achterlaten in de ideeënbox!

Mijn ritueel

Dit evenement is onderdeel van het publieke programma in de gratis Buurtsalon van het Tropenmuseum op de 1e van Swindenstraat 469. In de tentoonstelling Mijn Ritueel zie en hoor je verhalen over rituelen van buurtbewoners. Je kan er meedoen aan de workshops, lezingen en rondleidingen of een eigen ritueel delen. Zo ontstaat een inspirerende tentoonstelling van persoonlijke verhalen uit Amsterdam-Oost

 

 

Terug naar homepage