BLEND FoodShare Festival op Burendag

Het jaarlijkse Amsterdam BLEND FoodShare Festival waar uitwisseling centraal staat, vindt plaats op zaterdag 28 september. Hét foodfestival om Amsterdammers op burendag op een laagdrempelige manier samen te brengen.

BLEND FoodShare Festival op Burendag

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Ieder jaar vindt het Amsterdam BLEND FoodShare Festival plaats waar uitwisseling centraal staat. Hét foodfestival om Amsterdammers op burendag op een laagdrempelige manier samen te brengen. Entree is gratis en bezoekers dienen hun eigen hapjes en lekkernijen mee te nemen om te delen en met elkaar te genieten. Er zijn ook FoodShare kramen, activiteiten en live entertainment. Het festival is voor alle leeftijden en er valt van alles te doen. De mooist gepresenteerde gerechten of verhalen maken zelfs kans op prijzen!

Wat is er te doen?

  • 15:00 – 20:00
    Activiteiten: Reuzespellen, bosparfum maken, wildpluk kruidenboter maken, gezonde hapjes maken met Gemeenschap Amsterdam Oost, MoneyCar spel, Moving Arts project en KAREL: info over duurzaamheid en afval, Indische Buurt Balie, Kazerne Victor brandweertruck, knutselkraam en schmink. Bij de Ruilkraam delen bezoekers kleine spulletjes, hun talent en tijd d.m.v. briefjes – van klushulp en vervoer tot dierenoppas, taalles of een kop koffie met luisterend oor. Bij de FoodCycle kraam kun je geredde groenten uit lokale winkels uitzoeken en overbodige etenswaren van thuis doneren.
  • Live muziek: Singer-songwriter Wynmm, Jazz- en popduo Lily Was Here, DJ Marcus en knallende afsluiter Afrogrooves.
  • Vanaf 17:00
    FoodShare Market en picknickterras met oa: Wildpluk soep van Roserijn en Anna’s Tuin en Ruigte, A Healthy Table van Asma’s Catering, de Taste Before You Waste FoodRescue SaladBar, De Meevaart buurtrestaurant, Bakkie op het Plein en jouw ‘deel’ gerechten of desserts bij de FoodShare kraam en Buren BBQ. Restaurant The 5th serveert hapjes om te proeven van hun menu, zoals veggie curry en mini-burgers. Volg het volledige programma op de Facebook pagina van Amsterdamse Blend market.
    Je kunt ook (gratis) je eigen kraam aanmelden via meedoen@amsterdamblendmarket.nl.
Foto: Greg Wijngaarde

Terug naar homepage

28 september

10:00 - 20:00
Timorplein 1094CC Amsterdam
Stayokay Restaurant The 5th
Thema:
Event website »
Aanmelden »