Amsterdamse Support Your Locals-producten in landelijke boodschappenbox

Support Your Locals Amsterdam en Boerschappen werken nu samen en leveren door heel Nederland.

Amsterdamse Support Your Locals-producten in landelijke boodschappenbox

De Support Your Locals-campagne die in maart 2020 losbarstte is je vast niet ontgaan. Door de corona-maatregelen moest de horeca zijn deuren sluiten en raakten veel producenten hun afzet kwijt. Samuel Levie (Food Cabinet, Brandt & Levie en Butcha) was één van die ondernemers. Hij zette razendsnel Support Your Locals Amsterdam op en niet veel later ook een landelijke campagne waar ook andere ondernemers hun Support Your Locals initiatief onder konden scharen.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Support Your Locals = een succes

Samen met lokale ondernemers startte Samuel dus een Amsterdamse voedselbox waarmee Amsterdammers een box met lokale producten konden bestellen en thuisbezorgd kregen. En met succes! Binnen drie weken had Support Your Locals Amsterdam al 7.000 boxen verkocht. De ondernemers hadden weer een afzetmarkt, en ook de Support Your Locals initiatieven op andere plekken in het land deden het goed. Ook nu, 10 maanden later, is Support Your Locals nog steeds actief en zijn er vele ondernemers die met deze slogan mooie producten van dichtbij verkopen.

Nieuwe samenwerking met Boerschappen

Sinds deze week zijn er wel dingen veranderd binnen Support Your Locals Amsterdam. De activiteiten van het initiatief zijn overgenomen door het Brabantse Boerschappen, dat al veel langer bestaat. Boerschappen biedt boodschappenboxen aan met vers, gezonde en verantwoorde producten. Ze halen de producten rechtstreeks van de boer en bezorgen ze aan huis. De producten van Support Your Locals Amsterdam zijn nu te vinden in de boxen van Boerschappen, die je in het hele land kunt bestellen! Zo kan heel Nederland genieten van de ambachtelijke, Amsterdamse producten.

Afbeelding banner: Markus Spiske op Unsplash