Amsterdam Wine Festival

Amsterdam Wine Festival

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Wijnliefhebbers opgelet! Eind maart vindt de eerste editie van Amsterdam Wine Festival plaats. Het festival voor en door mensen met passie voor wijn ter ere van de wijnoogst op het zuidelijk halfrond! De imposante Gashouder bij de Westergasfabriek wordt van vrijdag 24 t/m zondag 26 maart omgetoverd tot een waar wijn-Walhalla. Hier geniet je van al het goede in het leven: wijn, wijn en nog eens wijn!

Kom oneindig veel soorten wijn proeven en dompel je onder in de oogstfeesten van het Zuidelijk halfrond, waar de boeren vieren dat de druiven veilig zijn binnengehaald en het proces van wijn maken kan beginnen. Laat je meenemen op een reis langs populaire wijnlanden als Zuid-Afrika, Argentinië en Australië of kies voor een exotische variant uit bijvoorbeeld Tanzania. De wijnprofessionals komen speciaal naar Amsterdam om hun liefde voor wijn te delen en de mooiste verhalen te vertellen. Dit zorgt ervoor dat de wijnen nog beter smaken!

Geniet van wijn-spijs combinaties die onze sommeliers en chef’s speciaal voor dit festival hebben bedacht. Probeer Zuid-Afrikaanse braai, Argentijnse ceviche of Kangoeroevlees uit Australië. Ook kun je met vrienden een wijnproeverij of workshop boeken, waarbij onze wijnmakers je meenemen op een bijzondere reis langs de wijnvelden. Van eenvoudige maar prijswinnende wijnen, tot de meest prestigieuze merken uit de wereld.

Terug naar homepage

24 maart

Een wijn-Walhalla
15:00 - 00:00
Haarlemmerweg 8E, 1014 BE Amsterdam
Thema: ,
Event website »
Aanmelden »