workshop koud roken
workshop koud roken
Doe mee met deze bijzondere workshop van Eigen Krachtvoer en leer duurzaam koken met de techniek van koud roken. Je gaat aan de slag met een coldsmoker en probeert uit welke ingrediënten je goed kunt roken, en hoe je dat doet. Koud roken is een duurzame manier om bijvoorbeeld vis te bereiden, omdat je weinig nodig hebt: geen oven of veel energie. Je krijgt ook uitleg over hoe je zelf thuis een coldsmoker kunt maken.
Deze manier van roken is eenvoudig én lekker. Denk aan zelf gerookte vis of paprikapoeder!
Meedoen? Meld je hier aan.
Kosten: €16,- Stadspas: €5,-
Andere aankomende evenementen
Meer van Amsterdamse bodem


Voedseltuin IJplein
Voedseltuin IJplein is een buurtmoestuin waar bewoners samenwerken en oogst delen met Resto van Harte en de Voedselbank.

Jara
Jara maakt biologische sauzen en salsa’s met lokaal verbouwde groenten en stimuleert educatie over duurzame landbouw.

Stadsgroenteboer
De Stadsgroenteboeren verbouwen duurzame groenten en kruiden met bio-intensieve technieken voor de lokale gemeenschap.