Hoe zorgen we voor genoeg én eerlijk voedsel in een veranderende wereldVoedsel onder druk
Hoe zorgen we voor genoeg én eerlijk voedsel in een veranderende wereld
Oorlogen, klimaatverandering en handelsproblemen zetten onze voedselvoorziening onder druk. Maar er zijn oplossingen — en jij kunt meedenken. Tijdens deze avond in Pakhuis de Zwijger hoor je vier inspirerende ideeën: van slimme technologie tot een duurzamere voedselketen. Een programma voor iedereen die zich inzet voor een groenere stad en een eerlijker voedselsysteem.
Wil jij weten wat we nú kunnen doen voor de toekomst van ons eten?
Kom luisteren, praten en verbinden. Bekijk website voor meer info!
Kosten: gratis
Andere aankomende evenementen
Je leert hoe je een kerstkrans kan maken van natuurlijke materialen bij het gezellige Groengemaal in het Sarphatipark. Materialen en warme drankjes wordt voor gezorgd!
het eeuwenoude recept van ambachtelijke marsepein leren.
Iedere eerste zaterdag van de maand verandert NoordOogst in een gezellige buitenmarkt. Kom langs en laat je verrassen door natuurlijke producten, smaakvolle etenswaren en hergebruikte materialen met bijzondere verhalen.
Meer van Amsterdamse bodem
Lait de Choco
Lait De Choco is een plantaardige chocolaterie, gericht op duurzaamheid, transparantie en het minimaliseren van verspilling.
Ricardo’s
Ricardo’s serveert authentieke Caribische gerechten en is bekend om hun Surinaamse maïspap.