Chefs in het bos
Michelin-sterrenchefs serveren het voedsel van de toekomst in het Amsterdamse bos.
Op 8, 9 en 10 augustus geniet je van duurzaam koken tijdens Chefs in het Bos. In dit weekend komen Michelin-sterrenchefs uit binnen- en buitenland naar het Amsterdamse Bos. Ze reizen in gedachten naar 2050 en serveren gerechten die de gastronomie van de toekomst weerspiegelen. Van ambachtelijke technieken tot baanbrekende smaken, alles draait om kwaliteit, creativiteit en verantwoordelijkheid.
Kosten: €28,50, early bird ticket: €18,-
Meer weten? Lees dan hier verder.
Fotocredits: Chefs in het Bos

Andere aankomende evenementen
Meer van Amsterdamse bodem

Natuurboerderij Hardebol
Bij Natuurboerderij Hardebol in Landsmeer, genieten bezoekers van de dieren en een boerderijwinkel met lokale, verse producten.

Helen’s Free Food Market
Helen’s free food market helpt mensen met een kleine portemonnee in Amsterdam Noord door heerlijke groenten, fruit en brood gratis weg te geven.

Jara
Jara maakt biologische sauzen en salsa’s met lokaal verbouwde groenten en stimuleert educatie over duurzame landbouw.