3-gangen wildpluk menu
Bourgondisch en seizoensgebonden eten
Elke woensdagavond kan je aanschuiven voor een 3 gangen wildpluk menu van EigenKrachtvoer. Het menu wordt samengesteld op basis van de oogst van de week en hun eigen ingemaakte producten. Denk aan siropen, jams, pickles, zuurkool, wildpates of zelfgemaakte kazen. Bourgondisch, seizoensgebonden en altijd verrassend!
Een hapje mee eten? Hier vind je meer info!
Kosten: €20 euro/ stadspas 5
Fotocredits: Eigen Krachtvoer
Andere aankomende evenementen
Je leert hoe je een kerstkrans kan maken van natuurlijke materialen bij het gezellige Groengemaal in het Sarphatipark. Materialen en warme drankjes wordt voor gezorgd!
het eeuwenoude recept van ambachtelijke marsepein leren.
Iedere eerste zaterdag van de maand verandert NoordOogst in een gezellige buitenmarkt. Kom langs en laat je verrassen door natuurlijke producten, smaakvolle etenswaren en hergebruikte materialen met bijzondere verhalen.
Meer van Amsterdamse bodem
De Tweede Jeugd
De Tweede Jeugd maakt ambachtelijke, duurzame diepvriestosti’s en biedt tegelijkertijd kansen aan kwetsbare groepen.
Pluk! Groenten van West
Geniet van biologische groenten, buitenlucht en gemeenschap: word oogster bij Pluk! Groenten van West.