Workshop groente conserveren

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Leer de basisprincipes van verzuren en conserveren en pas het toe op alles wat je bedenkt!

De workshop wordt gegeven door Alon, ook wel bekend als trouwe vrijwilliger bij Helen’s Free Food Market, die zijn groenten en fruit in houten vaten fermenteert en verkoopt als Alon’s Pickels: “Met twee Joodse Oost-Europese grootmoeders ben ik opgegroeid met het eten van veel augurken. Ik produceer ze op een professionele manier, maar het is culturele kennis die ik graag op een betaalbare en persoonlijke manier wil doorgeven.”

Je maakt je eigen potje zuurkool om mee naar huis te nemen en kiest je eigen kruiden uit de MoestuinderIJ om het op smaak te brengen.

Waar? In de MoestuinderIJ van De VerbroederIJ
Wanneer? Woensdag 8 september tussen 13.30 en 15.00 uur
Kosten? €10,- / met Stadspas €5,-
Aanmelden kan via meedoen@deverbroederij.nl

 

Terug naar homepage