Workshop winterse wildpluk crackers
crackers van wilde kruiden en zaden
Stel je voor, in plaats van standaard saaie toastjes, je eigen gemaakte wildpluk toastjes op tafel. Tijdens de workshop leer je crackers maken van wilde eetbare kruiden & zaden. Je gaat niet met een lege maag naar huis..Na afloop kan je genieten van een proeverij met heerlijke tapenades erbij!
Kosten: €20/ stadspas €6
Benieuwd geworden? Meld je hier aan!
Andere aankomende evenementen
Je leert hoe je een kerstkrans kan maken van natuurlijke materialen bij het gezellige Groengemaal in het Sarphatipark. Materialen en warme drankjes wordt voor gezorgd!
het eeuwenoude recept van ambachtelijke marsepein leren.
Iedere eerste zaterdag van de maand verandert NoordOogst in een gezellige buitenmarkt. Kom langs en laat je verrassen door natuurlijke producten, smaakvolle etenswaren en hergebruikte materialen met bijzondere verhalen.
Meer van Amsterdamse bodem
Lait de Choco
Lait De Choco is een plantaardige chocolaterie, gericht op duurzaamheid, transparantie en het minimaliseren van verspilling.
Eten redden in jouw buurt? Dit gebeurt er al in Amsterdam!
Van buurtmaaltijden tot voedselboxen vol geredde groenten, overal in de stad zetten mensen zich in om goed eten uit de vuilnisbak te houden. En het mooie is: jij kunt daar zó aan meedoen.