workshop ambachtelijk wecken
ambachtelijk wecken
Wecken, maar dan in een gezellige kerstsfeer. Tijdens deze workshop leer je de kneepjes van het conserveervak, onder begeleiding van Wildpluk Moos. Ontdek tijdens deze winterse middag hoe je seizoensgroenten, fruit en kruiden op een duurzame manier kunt conserveren!
Kosten: €20/ Stadspas €6
Enthousiast? Meer info vind je hier!
Andere aankomende evenementen
Je leert hoe je een kerstkrans kan maken van natuurlijke materialen bij het gezellige Groengemaal in het Sarphatipark. Materialen en warme drankjes wordt voor gezorgd!
het eeuwenoude recept van ambachtelijke marsepein leren.
Iedere eerste zaterdag van de maand verandert NoordOogst in een gezellige buitenmarkt. Kom langs en laat je verrassen door natuurlijke producten, smaakvolle etenswaren en hergebruikte materialen met bijzondere verhalen.
Meer van Amsterdamse bodem
The Brothel
The Brothel maakt lokale bottenbouillon voor welzijn, met focus op smaak, gezondheid en biologische maatstaven.
Hummus & Habibis
Bader Dabbagh biedt verse, authentieke biologische Syrische hummus en maaltijden.