koken met de oogst

Koken met de oogst
Bij de workshops van The Land kook je met de oogst van het moment. Deze keer staat maïs centraal. Denk je meteen aan een gerecht of ingrediënt? Geef van tevoren door wat jij wilt inbrengen, zodat de juiste ingrediënten klaarstaan. Tijdens de workshop leer je van je mede-cursisten, doordat iedereen zijn eigen inbreng heeft.
Samen ga je koken, proeven, leren en ontmoeten. De workshop wordt georganiseerd door The Land: een ecologische boerderij, kantine en catering, gerund door twee vriendinnen met een hart voor natuur en de buurt.
Mee doen? Aanmelden kan via het mailadres de website.
Kosten: gratis.
Fotocredits: The Land
Andere aankomende evenementen
Meer van Amsterdamse bodem

Fungi town
Fungi-Town kweekt vanuit een container hoogwaardige paddenstoelen voor horeca en particulieren in Amsterdam
Taste Before You Waste
Taste Before You Waste strijdt tegen voedselverspilling door overtollig voedsel te gebruiken voor markten, diners en workshops.