Chefs in het bos
Michelin-sterrenchefs serveren het voedsel van de toekomst in het Amsterdamse bos.
Op 8, 9 en 10 augustus geniet je van duurzaam koken tijdens Chefs in het Bos. In dit weekend komen Michelin-sterrenchefs uit binnen- en buitenland naar het Amsterdamse Bos. Ze reizen in gedachten naar 2050 en serveren gerechten die de gastronomie van de toekomst weerspiegelen. Van ambachtelijke technieken tot baanbrekende smaken, alles draait om kwaliteit, creativiteit en verantwoordelijkheid.
Kosten: €28,50, early bird ticket: €18,-
Meer weten? Lees dan hier verder.
Fotocredits: Chefs in het Bos

Andere aankomende evenementen
Meer van Amsterdamse bodem

Soil Vegan Café
Soil Vegan Cafe biedt heerlijke plantaardige wereldse gerechten met pure en lokale ingrediënten.


Shaffy’s Tuin
Shaffy’s Tuin is een actieve buurttuin op de Kop van de Dijksgracht.

House of Fermentation
House of Fermentation maakt authentieke Koreaanse kimchi, met een zero-waste productie en biedt ook workshops.