workshop tsukemono

workshop tsukemono
Tsukemono zijn ingelegde groenten in de Japanse keuken. In de workshop van Eigen Krachtvoer ga je aan de slag met dit Japanse fermentatieproces. Je gaat leren fermenteren met verschillende smaakmakers zoals miso, azijn of sojasaus. Zo geef je je gerechten nét dat beetje extra smaak. Er is genoeg om te experimenteren en te proeven, de workshop is inclusief een proeverij.
Meer info lees je hier en hier bestel je je tickets!
Kosten: €15,- / stadspas: €6,-
Andere aankomende evenementen
Meer van Amsterdamse bodem

The Brothel
The Brothel maakt lokale bottenbouillon voor welzijn, met focus op smaak, gezondheid en biologische maatstaven.

de Sering
Geniet bij De Sering van plantaardige lunches en diners op basis van donaties.

Tuindorp Deli-cious
Tuindorp Deli-cious biedt gezonde, duurzame gerechten en catering, met geredde groenten, voor kwetsbare groepen.