Max&Bien, dé plantaardige kaasmakerij uit Amsterdam. Ze staan intussen bekend om hun
bekroonde plantaardige kazen, met natuurlijke smaken en geweldige textuur. Door oude
technieken toe te passen op haver, rijst en noten, creëren ze de lekkerste alternatieven voor
kaas. Op een ambachtelijke manier gemaakt door echte kaasliefhebbers, voor kaasfanaten,
flexitariërs, veganisten en iedereen die op een verantwoorde manier wil genieten.
Oude technieken van het kaas maken, passen ze toe op ingrediënten als haver, rijst en noten. Ze fermenteren een deel van de ingrediënten en laten de kazen rijpen in speciale ruimtes. Zo maken ze kazen met de smaak van toen, passend in de wereld van nu. De missie van Max&Bien is mensen inspireren om meer plantaardig te eten. Dit doen ze door smaakvolle plantaardige alternatieven voor kaas te creëren. Ze willen laten zien dat zuivelvangers minstens net zo lekker kunnen zijn.
Het assortiment vind je nu landelijk bij de supermarkt, speciaal winkels, restaurants en groothandels. Kijk op de website voor de actuele verkooppunten!
Meer van Amsterdamse bodem


Van de Koe
Van De Koe biedt cullinaire boters aan, gemaakt door boeren die natuurbeheer toepassen om biodiversiteit te bevorderen.

Karma Kebab
Karma Kebab maakt plantaardige kebab van lokale ingrediënten, en is ontstaan als lekkere nachtsnack op Lowlands.

Dwaze Zaken
Dwaze Zaken serveert biologische, streekgebonden gerechten met oog voor duurzaamheid en eerlijkheid.