Hot Head Salsa

Organic, nutritious and delicious!

Hot Head Salsa

Hot Head Salsa is geboren uit een passie voor pittig eten en een onuitblusbare nieuwsgierigheid voor experimenteren. Hieruit is een serie van gefermenteerde hot sauces ontstaan, allemaal handgemaakt in Amsterdam! Bij Hot Head Salsa ligt de focus op fermenteren, kleine batches, en verse biologische ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

Met zijn unieke benadering van fermentatie, is Kevin op een constante zoektocht om nieuwe en verrassende smaakbommen te creëren die je hart sneller doen kloppen. Ben jij een echte hot head? Heb jij zin in een ambachtelijke hot sauce die je kan combineren met je taco’s, roti en BBQ? Ontdek zelf de serie van gefermenteerde hot sauces.

Sinds kort wordt er ook geëxperimenteerd met gefermenteerde dranken. Verwacht bruisende, funky smaken en ideale dorstlessers voor de zomerse dagen! Hot Head Salsa is te koop bij verschillende winkels in Amsterdam en via de website www.hotheadsalsa.com. Kevin is ook regelmatig te vinden op verschillende markten en hot sauce festivals. Check de instagram @hotheadsalsa voor info en updates!

Hot Head Salsa
Ga naar de website »

Online verkrijgbaar of in diverse winkels
Amsterdam

Thema:

Trefwoorden: Biologisch, gefermenteerd, handgemaakt