De Proefzaak

de plek in Zuidoost waar mensen samenkomen, genieten van het leven… én van Kleiburgbier

De Proefzaak

De Proefzaak is de plek van de Bijlmer waar mensen samenkomen, elkaar ontmoeten, genieten van het leven… én van Kleiburgbier! Kom jij een keer langs?

In Zuidoost, tussen alle grote grijze kantoorgebouwen staat een groene loods te midden van een stukje natuur. De Proefzaak serveert speciaal bieren van Kleiburg: het enige bier van de Bijlmer. Het is een echt kloosterbier, verbonden aan het Kleiklooster, een levendige en spirituele plek in Zuidoost.

De brouwerij van Kleiburg ligt direct naast De Proefzaak, dus geniet van een lekker biertje met uitzicht op de brouwketels. Lokaler kan niet!

Naast een heerlijk biertje kun je ook genieten van een smakelijk hapje van de menukaart. Alle gerechten worden bereid met verse streekproducten van lokale boeren, waarvoor ze samenwerken met PuurDichtbij. Hierdoor zijn de gerechten niet alleen van uitmuntende kwaliteit, maar zo kennen ze ook de boeren en leveranciers die aan de basis van jouw gerechten staan en hechten ze waarde aan hoe ze met de natuur, het milieu en dieren omgaan. Reserveren kan via de website. Hopelijk tot snel bij de Proefzaak!

De Proefzaak
Ga naar de website »

Hullenbergweg 6
Amsterdam

Thema: ,

Buurt: Zuidoost

Trefwoorden: brouwerij, restaurant, streekproducten, speciaal bieren