Daffee

Innovatieve koffie van biologische dadelzaden

Daffee

Wat nou als je gek bent op de smaak van koffie, maar het niet kan drinken vanwege cafeïne of speciale diëten? Dan is er gelukkig nog Daffee. Het is een alternatief voor iedereen die de smaak en het dagelijks ritueel achter koffie niet kan missen! Het is een een smaakvol drankje gemaakt van gecertificeerd biologische dadelzaden. Hierdoor is het een natuurlijke bron van energie, eiwitten, antioxidanten en vezels.

Ook is het 100% vrij van cafeïne, lood, gluten, kunstmatige smaakstoffen of conserveermiddelen. Uit onderzoek blijkt zelfs dat het maagzuur verlicht en cholesterol niveaus kan verlagen. Een enorm gezond en natuurlijk kopje “koffie” dus! Daarnaast wordt het product verpakt in milieuvriendelijke composteerbare zakken.

Tamim en Rahaf zijn de oprichters van Daffee (maar ook levenspartners!). Zij komen beide uit Syrië en hebben elkaar online ontmoet. Door de burgeroorlog zijn zij uit noodzaak online getrouwd. Nadat zij naar Nederland zijn gekomen en hebben zij elkaar voor het eerst kunnen omhelzen buiten het AZC in Ter Apel in 2019. Sindsdien hebben zij niet stilgezeten, maar hebben ze al hun energie gestoken in de ontwikkeling van Daffee. Hun missie is om een innovatieve, smaakrijke, cafeïnevrije drank aan te bieden waarmee ze een gezonde lifestyle promoten. Ook bieden ze een eerlijke prijs voor hun leveranciers. Zoals ze zelf schrijven op hun website: “De kern van onze toewijding ligt in goede klantenservice, het welzijn van het milieu, bedrijfsverantwoordelijkheid, en de gemeenschap die Daffee definieert.”

Je kan Daffee online bestellen, of vinden in verkooppunten in Amsterdam. Ze zijn ook te vinden op markten! Hou hiervoor hun website en socialmediakanalen in de gaten.

 

Daffee
Ga naar de website »

Overschiestraat 188-A & verscheidene verkooppunten
Amsterdam

Thema:

Buurt: Nieuw-West, Overige

Trefwoorden: Biologisch, dadels, milieuvriendelijke verpakking, koffie, cafeïnevrij