Café Moer

Biologisch en 100% vega restaurant!

Café Moer

“100% vega. Deal with it. It’s f*cking delicious.”, staat er in koeienletters op de website van Café Moer, een sfeervol café vlak naast het Vondelpark. In de keuken van Café Moer staan groentes centraal en de menukaart staat dan ook vol heerlijke vega(n) gerechten. Broodje Rendang, Kimchi Tosti, geroosterde pompoen, BLT sandwich met tofu, de vegan foodie kan z’n lol niet op in Café Moer.

Gezelligheid staat centraal bij Café Moer. Dit is een café waar je elk moment van de dag kan neerploffen. Begin je dag met een lekkere plak bananenbrood en een bak koffie, geniet ‘s middags van een warme kop choco terwijl je de pagina’s van een goed boek omslaat, hang na werk aan de bar met een speciaal biertje of lik je vingers af na het oppeuzelen van een knolselderij steak. Zin in een spelletjesavond? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. Risk, Monopoly, vier op een rij, in Café Moer ben je in voor een avond vol vermaak. Voel je hier thuis en doe vooral waar je zin in hebt.

Café Moer is onderdeel van Conscious Hotels Amsterdam City (The Tire Station), een hotel waar duurzaamheid en design hand in hand gaan, eco-sexy noemen zij dat. Ideaal voor mensen die niet in Amsterdam wonen, en zich tijdens het borrelen geen zorgen willen maken of het wel verstandig is nóg een biertje achterover te tikken.

Café Moer is zes dagen per week open. Kom je snel buurten?

Café Moer
Ga naar de website »

Amstelveenseweg 7
Amsterdam

Thema:

Buurt: West

Trefwoorden: Restaurant, vega, biologisch