workshop tsukemono

workshop tsukemono
Tsukemono zijn ingelegde groenten in de Japanse keuken. In de workshop van Eigen Krachtvoer ga je aan de slag met dit Japanse fermentatieproces. Je gaat leren fermenteren met verschillende smaakmakers zoals miso, azijn of sojasaus. Zo geef je je gerechten nét dat beetje extra smaak. Er is genoeg om te experimenteren en te proeven, de workshop is inclusief een proeverij.
Meer info lees je hier en hier bestel je je tickets!
Kosten: €15,- / stadspas: €6,-
Andere aankomende evenementen
Meer van Amsterdamse bodem

Wheat Pray Love
Joey en Sherilyn creëerden na jaren experimenteren een hoogwaardige, eiwitrijke seitan en delen deze nu met de stad.

Interview: Plants for dinner
Interview: Plants for dinner Maartje Nelissen en Daan Aveskamp zetten zich in voor een duurzamer voedselsysteem met toekomst en richten …

Interview: Donny Craves
Interview: Donny Craves ”Een derde van ons voedsel wordt verspild door schoonheidsfoutjes. Wij gaan dit tegen door reststromen te verwerken …