workshop marsepein maken
Marzipan bar and almonds on rustic table
workshop marsepein maken
Het sinterklaasfeest is om de hoek dus tijd voor marsepein! En wat is nou leuker dan het zelf maken? Monique, Kunstenares en gediplomeerd kruidengeneeskundige, leert je in een middag het eeuwenoude recept van ambachtelijke marsepein.
Geïnteresseerd? Meld je hier aan!
Kosten: € 20,-
Stadspas: € 6,-
Andere aankomende evenementen
Kom tuinieren bij de moestuin van de Verbroederij en leer alles over groenten, bloemen, kruiden en biodiversiteit
Deze middag leer je hoe je van biologische ongemanipuleerde sojabonen uit eigen land eenvoudig je eigen sojamelk, sojaboter en smaakvolle vega burgers maakt!
Je leert hoe je planten kan herkennen. Na het oogsten duik je met elkaar boven het vuur om een lekkere maaltijd te bereiden met de wilde groenten.
Meer van Amsterdamse bodem
Interview: Bij Yemayá’s eet je gezond, vers en vegan
Interview: Bij Yemayá’s eet je gezond, vers en vegan Sharon, Martin en Merrel startten een vegan community in Zuidoost. Yemayá’s ...
Het couscous recept van Nadia Zerouali
Nadia Zerouali, ambassadeur van de Vegaroute, deelt 3 heerlijke recepten met je. Ontdek ze hier!