Maak-Het-Zelf-Dag

Maak-het-Zelf-Dag
We horen het vaak: het noodpakket. Maar wat zit daar eigenlijk in? En hoe afhankelijk zijn we van de supermarkt? Vers aan de Vecht organiseert een dag rond het thema zelfvoorzienend en onafhankelijk leven.
Tijdens deze dag leer je hoe je zelf producten kunt maken en bewaren. Denk aan het inmaken en fermenteren van voedsel, zodat het langer houdbaar blijft. Ook leer je hoe je natuurlijke schoonmaakmiddelen maakt, gewoon met wat je in de natuur kunt vinden. Zelfs eten van je eigen wildpluk-oogst is mogelijk! Er zijn meerdere workshops waar je uit kunt kiezen. Daarnaast is er een gezamenlijk programma dat draait om bewust leven en veerkracht opbouwen.
Nieuwsgierig? Meld je hier aan.
Kosten: gratis. Fotocredits: Vers aan de Vecht
Andere aankomende evenementen
Meer van Amsterdamse bodem

Baking Lab
Baking Lab zet zich in voor duurzaamheid door restproducten een tweede leven te geven en verspilling tegen te gaan.

Moestuinieren vanaf je balkon of vensterbank
Geen tuin? Geen probleem! Op je balkon of vensterbank kun je makkelijk een mini-moestuin beginnen en genieten van verse groenten en kruiden.
