OEF.
OEF. levert verfijnde, ambachtelijke producten en werken met veel plezier met de beste, duurzame en lokale ingrediënten. OEF. is een echt liefdeskindje, van jongs af aan was Nicoline redelijk geobsedeerd door de wereld van eten. Na een korte corporate carrière besloot zij niet langer te dagdromen en haar bureaustoel om te ruilen voor een koksbuis. Sindsdien heeft Nicolineinspiratie opgedaan in verschillende keukens en bakkerijen, van startende bakkerij in een gehuurde schuur tot klassieke franse patisserie en keuken bekroond met Michelin ster.
Zo zijn de uitgangspunten van OEF. ontstaan: Prachtige producten, uitgesproken smaken en het allerbelangrijkst: heel hard genieten.
Meer van Amsterdamse bodem
Interview: Onze Groenteboer
Anna en Fabio dragen bij aan een duurzamer en gezonder Amsterdam door lokale, voedzame groenten te verbouwen en mensen uit de stad te verbinden met het land.
Interview: De Nieuwe Keuken
Interview: De Nieuwe Keuken Freddy Tratlehner en Sophie Nieuwenhuijsen – Tielrooij, oprichters van De Nieuwe Keuken, vertellen hoe zij een …
Interview: Nanouk over Baaibuurt Collectief
Interview: Nanouk over Baaibuurt Collectief Nanouk is actief in het Baaibuurt Collectief op Zeeburgereiland, Baaibuurt is een unieke wijk waar …