Flancy’s

Wie is er niet dol op pannenkoeken? De kinderen van Dorothé en Carlijn, de Amsterdamse oprichters van Flancy’s, ontbijten er dagelijks mee. Maar het witte tarwemeel, dat traditioneel in pannenkoekenbeslag wordt gebruikt, bevat veel koolhydraten en weinig voedingswaarde. Dorothé en Carlijn, allebei ontwerper en foodliefhebber, zijn daarom op zoek gegaan naar een lekkere, supergezonde pannenkoek met échte voedingswaarde, zonder witte tarwemeel. Die bestond nog niet! Dus zijn ze zelf de keuken in gegaan om te experimenteren en zo ontdekten ze de ultieme samenstelling met veel proteïne, minder koolhydraten, vezels en geen tarwe.

Flancy’s is een gezond alternatief voor pannenkoeken, dat ook in de vegan keuken gebruikt kan worden! 100% natuurlijk, biologisch en zonder toevoegingen. Dorothé en Carlijn zijn nog geen pannenkoek tegengekomen met meer gezonde benefits. Met hun mix maak je de gezondste (en lekkerste) pannenkoekjes van de wereld.