Entrepot
In een monumentaal pakhuis aan het Entrepotdok kun je het restaurant Entrepot vinden. In 2017 opende Restaurant Entrepot haar deuren – na een grondige verbouwen van een illegale club.
De luchtigheid, duurzaamheid en frisse dynamiek van het restaurant vertaalt zich ook naar de menu- en wijnkaart, service en ruimte. Dagelijks wordt het veelzijdige menu samengesteld met groenten, vis en geschoten wild. Alle ingrediënten op de kaart zijn producten die op dat moment beschikbaar zijn binnen Nederland! De focus van alle gerechten ligt op de groenten. Deze worden voorbereid boven open vuur. Je kunt hier kiezen voor een vier- of vijfgangen menu of á la carte.
Meer van Amsterdamse bodem
Interview: Onze Groenteboer
Anna en Fabio dragen bij aan een duurzamer en gezonder Amsterdam door lokale, voedzame groenten te verbouwen en mensen uit de stad te verbinden met het land.
Interview: De Nieuwe Keuken
Interview: De Nieuwe Keuken Freddy Tratlehner en Sophie Nieuwenhuijsen – Tielrooij, oprichters van De Nieuwe Keuken, vertellen hoe zij een …
Interview: Nanouk over Baaibuurt Collectief
Interview: Nanouk over Baaibuurt Collectief Nanouk is actief in het Baaibuurt Collectief op Zeeburgereiland, Baaibuurt is een unieke wijk waar …