skinny g’s

Amandelpasta die goed is voor de planeet.

skinny g’s

De ondernemer achter skinny g’s is Girish. Geboren in India, waar thuis vegetarisch en zonder lactose werd gekookt, is hij van jongs af aan gewend om plantaardig te eten. Omdat hij erg van hardlopen houdt, was hij op zoek naar een voedzame hap dat hem energie zou geven, en tegelijkertijd voldeed aan zijn dieetwensen. Hij kwam uit bij amandelpasta. Dit is calorierijk en geeft langdurig energie. Het is  ‘the sweet spot’, zoals hij het zelf omschrijft. Toen hij later in Londen woonde tijdens de COVID-pandemie, deelde hij zijn recept voor amandelpasta met familie en vrienden. Voor hij het wist was ‘skinny g’s’ geboren, met een missie om lekker, gezond eten te maken op een duurzame wijze!

Inmiddels woont Girish in Amsterdam en werkt hij hard aan zijn bedrijf. Hij maakt kleine batches amandelpasta in onze stad. Hierbij hanteert skinny g’s de volgende waarden:

  • Een ‘planet first’ principe. skinny g’s importeert de ingrediënten van boeren die duurzame waarden nastreven, zoals een regeneratieve agricultuur. Dit is een productiemethode die zich met name richt op verbetering van de bodemkwaliteit.
  • De producten zijn 100% vegan en biologisch, glutenvrij, en zonder conserveringsmiddelen of toegevoegde suikers.
  • En ze moeten natuurlijk lekker smaken!

Bovendien is de pot gemaakt van gerecycled glas en de deksel van gerecycled aluminium. Zelfs de labels zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal.

En het fijne aan amandelpasta; je kan het bij zo veel gerechten gebruiken! Als dip bij appel, op brood, in een ontbijt ‘bowl’, enzovoort! Klik op deze link om op de hoogte te zijn van de actuele verkooppunten in Amsterdam van skinny g’s!

skinny g’s
Ga naar de website »

Verscheidene verkooppunten in Amsterdam
Amsterdam

Thema:

Buurt: Overige

Trefwoorden: Vegan, glutenvrij, biologisch, amandelen, amandelpasta