Pllek

Pllek omschrijft zichzelf als een relaxed, open-minded en verrassend restaurant. Hun motto ‘Feel good food’ staat voor gezond, duurzaam en verzadigd voedsel binnenkrijgen. Het restaurant maakt bewuste keuzes op het gebied van hun leveranciers, die zo veel mogelijk lokale producten hebben. Het resultaat: een menu met minstens 75% vegetarische gerechten, waarvan 25% veganistisch zijn. Wanneer er wel vlees in het gerecht zit is het vlees afkomstig uit het wild.

Pllek  heeft een missie: “Een belevenis serveren met een menukaart waarvan je met een gerust hart kunt bestellen, zonder af te doen aan smaak en kwaliteit“. En ze maken dit waar! Ze maken elk seizoen bijpassende gerechten met unieke smaken, die ze zo duurzaam mogelijk verkrijgen en bereiden. Zo willen ze een zo laag mogelijke voedsel- en drank keten . Daarnaast is er elk seizoen een signature dish op de kaart, die zeer geliefd wordt door velen.

Tip: kijk ook op de agenda van Pllek. Ze organiseren vaak leuke events, bijvoorbeeld met live muziek, DJ’s, yoga, kunst en nog veel meer.

Pllek
Ga naar de website »

TT Neveritaweg 59
Amsterdam

Thema:

Buurt: Noord

Trefwoorden: Seizoensgebonden, vegetarisch, veganistisch, lokaal