Volkskeuken en verdiepende verhalen
Volkskeuken en verdiepende verhalen
Café de Ceuvel organiseert binnenkort een reeks avonden rond het thema voedsel. Je kunt er een warme maaltijd op basis van een donatie komen eten en daarna een verdiepend programma volgen! Je leert van experts over de ecologische, sociale en financiële uitdagingen van ons voedselsysteem, en krijg je praktische tips over wat je kunt doen. Deelname aan het programma is niet verplicht als je alleen wilt komen eten.
Kosten: gratis of een kleine donatie
Meer info? Lees dan hier verder.
Bekijk ook deze evenementen
Meer van Amsterdamse bodem
Interview: Onze Groenteboer
Anna en Fabio dragen bij aan een duurzamer en gezonder Amsterdam door lokale, voedzame groenten te verbouwen en mensen uit de stad te verbinden met het land.
Interview: Nanouk over Baaibuurt Collectief
Nanouk is actief in het Baaibuurt Collectief op Zeeburgereiland, Baaibuurt is een unieke wijk waar bewoners, kunst en natuur samenkomen. Een blik op Google Sataliet laat meteen zien hoe ontzettend groen deze buurt is. Hun doel is om een groene, circulaire wijk te creëren met betaalbare woningen voor mensen die lastig een plek vinden in de stad!
Interview: De Nieuwe Keuken
Freddy en Sophie, oprichters van De Nieuwe Keuken, vertellen over hun missie om binnen vijf jaar 10 miljoen borden vlees te vervangen door groenten, aangezien Nederland het minst groente-etende land van Europa is.