Het Rijk van de Keizer
In Nieuw-West zijn de twee historische gebouwen gelegen met daartussen een prachtige binnentuin. Samen vormt deze locatie het Rijk van de Keizer. De zalen hebben verschillende karakteristieken en zijn elk een geschikte locatie voor een feest of zakelijk event! De duurzame keuken bij het Rijk van de Keizer is Europees georiënteerd. Dat betekent dat ze voornamelijk koken met lokale, biologische producten van het seizoen. Waar mogelijk letten ze op de gezondheid van de gerechten en vervangen geraffineerde suikers voor natuurlijke zoetmakers. Het zou geen ‘Rijk van de Keizer’ kunnen heten, als deze gerechten niet ook uitblinken in smaak, geur en bordopmaak.
Een keer per maand kan je aanschuiven voor een zogeheten ‘Avond van de Chef’. Er staat dan een 4-gangen diner op de planning gemaakt met regionale en biologische ingrediënten. Dit kan zelfs oogst uit eigen moestuin zijn! Je bent dan welkom vanaf 17.00, terwijl het diner pas een uurtje later begint. Dit geeft je dan de tijd om rustig de locatie te bekijken! Let wel: kijk op de website voor de meest actuele informatie over de ‘Avond met de Chef’ en voor de openingstijden van het Rijk van de Keizer.
Meer van Amsterdamse bodem
Interview: Onze Groenteboer
Anna en Fabio dragen bij aan een duurzamer en gezonder Amsterdam door lokale, voedzame groenten te verbouwen en mensen uit de stad te verbinden met het land.
Interview: Nanouk over Baaibuurt Collectief
Interview: Nanouk over Baaibuurt Collectief Nanouk is actief in het Baaibuurt Collectief op Zeeburgereiland, Baaibuurt is een unieke wijk waar …
Interview: De Nieuwe Keuken
Interview: De Nieuwe Keuken Freddy Tratlehner en Sophie Nieuwenhuijsen – Tielrooij, oprichters van De Nieuwe Keuken, vertellen hoe zij een …