Kanteen 25
Kanteen 25 heeft een bijzonder recept op hun website staan. Alle ingredienten samen maken namelijk de Kanteen 25 tot wat het is!
“100 gram lokaal geproduceerde ingrediënten
een groot snufje creativiteit
12 chefs van over de hele wereld
100% goed”
Kanteen 25 heeft als missie om lekker eten op tafel te zetten, met lokale producten van duurzame leveranciers. Zij zijn trots op hun samenwerkingen en daarom transparant over hun leveranciers. Hun menu is seizoensgebonden. Bovendien is in het restaurant hun zero-waste mentaliteit doorgevoerd.
In de zomer kan je lekker buiten zitten met een mooi uitzicht over de stad, en ‘s winters kan je gezellig binnen zitten. Reserveren kan via de website!
Meer van Amsterdamse bodem
Interview: De Nieuwe Keuken
Interview: De Nieuwe Keuken Freddy Tratlehner en Sophie Nieuwenhuijsen – Tielrooij, oprichters van De Nieuwe Keuken, vertellen hoe zij een …
Interview: Nanouk over Baaibuurt Collectief
Interview: Nanouk over Baaibuurt Collectief Nanouk is actief in het Baaibuurt Collectief op Zeeburgereiland, Baaibuurt is een unieke wijk waar …
Interview: Onze Groenteboer
Anna en Fabio dragen bij aan een duurzamer en gezonder Amsterdam door lokale, voedzame groenten te verbouwen en mensen uit de stad te verbinden met het land.