Flancy’s
Wie is er niet dol op pannenkoeken? De kinderen van Dorothé en Carlijn, de Amsterdamse oprichters van Flancy’s, ontbijten er dagelijks mee. Maar het witte tarwemeel, dat traditioneel in pannenkoekenbeslag wordt gebruikt, bevat veel koolhydraten en weinig voedingswaarde. Dorothé en Carlijn, allebei ontwerper en foodliefhebber, zijn daarom op zoek gegaan naar een lekkere, supergezonde pannenkoek met échte voedingswaarde, zonder witte tarwemeel. Die bestond nog niet! Dus zijn ze zelf de keuken in gegaan om te experimenteren en zo ontdekten ze de ultieme samenstelling met veel proteïne, minder koolhydraten, vezels en geen tarwe.
Flancy’s is een gezond alternatief voor pannenkoeken, dat ook in de vegan keuken gebruikt kan worden! 100% natuurlijk, biologisch en zonder toevoegingen. Dorothé en Carlijn zijn nog geen pannenkoek tegengekomen met meer gezonde benefits. Met hun mix maak je de gezondste (en lekkerste) pannenkoekjes van de wereld.
Meer van Amsterdamse bodem
Interview: De Nieuwe Keuken
Interview: De Nieuwe Keuken Freddy Tratlehner en Sophie Nieuwenhuijsen – Tielrooij, oprichters van De Nieuwe Keuken, vertellen hoe zij een …
Interview: Onze Groenteboer
Anna en Fabio dragen bij aan een duurzamer en gezonder Amsterdam door lokale, voedzame groenten te verbouwen en mensen uit de stad te verbinden met het land.
Interview: Nanouk over Baaibuurt Collectief
Interview: Nanouk over Baaibuurt Collectief Nanouk is actief in het Baaibuurt Collectief op Zeeburgereiland, Baaibuurt is een unieke wijk waar …