Mojo Maté

Mojo Maté, de eerste maté frisdrank uit Nederland. David en Lars, de oprichters van Mojo Maté, maken sprankelende en verfrissende craft soda’s op basis van biologische maté uit Zuid-Amerika. Een Mojo Maté is: 100% plant-based, laag in suiker en kcal en bevat dezelfde cafeïne als een kopje koffie. Verkrijgbaar in 2 smaken: Original en Passionfruit.

David en Lars zijn twee vrienden met een passie voor reizen en het ontdekken van nieuw eten en drinken. Tijdens het backpacken in Argentinië kwamen ze in aanraking met yerba maté: een cafeïnehoudende plant die daar door iedereen, van jong tot oud, gedronken wordt.
David en Lars waren verbaasd dat dit in Nederland geen ding was, kunnen wij hier als foodies hier niet iets mee?

Zo bedachten zij Mojo Maté. Begonnen met een paar pannetjes in de keuken, tot verdere ontwikkeling met een speciaalbier-brouwer.

Maar… Als ze het doen: dan doen ze het goed!

David en Lars willen niet meewerken aan ontbossing of monoculturen. Dus kopen zij hun maté biologisch, fairtrade en natuurvriendelijk in.  Geen mega plantages en met de hand geplukt om andere planten, insecten en dieren niet te beschadigen. Daarbij is hun maté zongedroogd – wat ook een reden is voor de frisse smaak!

Zo zorgen zij voor goede energie en een positieve Mojo 😉

Mojo Maté is te koop in de STACH op Flink of in leuke Amsterdamse horeca!

Mojo Maté
Ga naar de website »


Thema:

Buurt: Centrum, West, Zuid, Oost, Noord

Trefwoorden: Fris, gezond, natuurlijk.