Pal & Leo

Nut your typical granola.

Pal & Leo

Pal & Leo is een lifestylemerk dat gezonde, biologische producten maakt in Amsterdam. Hun Paleo Granola en Dark Chocolate Granola zijn uniek met 60% noten en volledig vrij van granen en haver. Ze zijn perfect als snack of als topping voor salades en desserts.

Bij Pal & Leo gaat het niet alleen om het voeden van je lichaam. Het doel is ook om betekenisvolle ervaringen te creëren die mensen met elkaar verbinden en samenbrengen rond lekker en lokaal bereid eten. Het gaat om welzijn en balans. Hoewel er een focus ligt op gezonde voeding en een bewuste levensstijl, wordt ook het plezier van samenkomen gevierd: het delen van maaltijden, verhalen en waardevolle momenten.

Met oog op duurzaamheid voor de planeet en toekomstige generaties, wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale en biologische ingrediënten. De hedendaagse bewuste consument zoekt immers meer dan alleen producten; er is een verlangen naar verhalen, transparantie en een doel. Pal & Leo is gebaseerd op de waarden van bewust leven, vakmanschap en samenwerking. De “&” in de naam symboliseert de partnerschappen met gelijkgestemde producenten en lokale initiatieven om samen een positieve impact te creëren.

Meer info vind je op hun website.

 

 

Pal & Leo
Ga naar de website »

Nieuwe Hemweg 4E
Amsterdam

Thema: ,

Buurt: West

Trefwoorden: